06-34141522
06 34141522
info@snoexschilderwerken.nl
Wilhelminastraat 45, 2991 BT Barendrecht
Offerte aanvragen

Vloercoatings

SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Vloercoating

Ook mogelijk zijn bij Snoex Schilder & Onderhoudswerken de vloercoatings, deze zijn bijzonder geschikt als afwerklaag op egale en relatief harde vloeren . ( zoals beton/ zandcement/ anhydriet) Zoals bv. publieke ruimten, winkels, keldergangen, balkons,galerijvloeren, huiskamers enz. Voor zowel binnen als buiten toepasbaar, in vrijwel alle RAL kleuren te verkrijgen.
Kras en slijtvast
Goed reinigbaar
Reukloos
Offerte aanvragen
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Welke coatingvloer is geschikt?

Er zijn een aantal verschillende coatingvloeren op de markt. Welke coatingvloer u nodig heeft, ligt aan de ruimte waar u deze wil gaan laten leggen. De slijtvaste en duurzame vloeren zijn over het algemeen geschikt voor garages, werkplaatsen, productie-en magazijnruimten, galerijen, winkels, showrooms en stallen. Ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, chemische resistentie, veilige werkplek en slijtvastheid. Wij maken veel gebruik van epoxy coating vloeren, deze zijn namelijk erg geschikt voor plekken waar veel met chemicaliën wordt gewerkt. Daarnaast zijn deze vloeren ook geschikt voor decoratief gebruik. OnderhoudNL Bedrijf.
Contact opnemen
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Zandcement dekvloer

Een zandcement dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op een betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte. Uiteraard kan een dekvloer ook dienen als eind vloerafwerking.
Een zandcement dekvloer is een dekvloer op basis van zand en cement. Deze vloeren zijn de traditionele dekvloeren en zeer geschikt om snel over heen te tegelen. Een zandcementvloer kan gelegd worden in verschillende diktes en zijn beter beschermd tegen vocht dan een anhydriet vloer en een goedkopere optie.
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Wat is een anydrietvloer?

Een anhydrietvloer is een kalk/gips gebonden gietvloer welke uitstekend kan worden toegepast in een droge ruimte. De anhydrietvloer van Woodstock Vloeren wordt vloeibaar aangebracht. Doordat het vloeibare specie is, is deze zelf nivellerend; het loopt vanzelf waterpas. De droogtijd van een anhydrietvloer is 4 tot 7 dagen, afhankelijk van de laagdikte. Het resultaat is een gladde vloer, krimpvrij, met een betonachtig wit uiterlijk. De anhydrietvloer is een dekvloer, welke wordt afgewerkt met een eindvloer. Populaire top vloeren zijn parket, laminaat en vooral de PVC vloer.

Veelgestelde vragen over vloercoating

Wat is vloercoating?

Een vloercoating is een ijzersterke 2-componenten verf op basis van epoxy. Het wordt veelal gebruik in de industrie, denk aan magazijnen, garages en fabrieken. De coating is slijtvast, bestand tegen vocht, chemicaliën, vuil en stof. Hierdoor blijft je vloer jarenlang mooi en is schoonmaken een stuk eenvoudiger.

Wat is het verschil tussen vloercoating en een gietvloer?

Vloercoating Onze vloercoatings bestaan uit epoxy. Dit materiaal is hard, stug en niet flexibel. Het is bovendien slijtvast, goedkoop en daarmee geschikt voor grote oppervlaktes zoals magazijnen. Hoe dikker de epoxy of hoe meer lagen, des te sterker de vloer is en hoe meer je deze kunt belasten (zowel mechanisch als chemisch). Polyurethaan gietvloer Een PU gietvloer is, in tegenstelling tot een vloercoating, wel flexibel. Daarnaast oogt het luxer, loopt het comfortabel en is het duurder. Een PU gietvloer is daarom meer geschikt voor een ruimte in huis, zoals een woonkamer of keuken. Ook neemt het zijn omgevingswarmte aan en kun je het (effectief) combineren met vloerverwarming. Door de flexibele aard van PU kun je deze niet hoog belasten met palletwagens of heftrucks.

Wat is epoxy?

Vloercoating bestaat uit epoxy. Dit is een kunststof die door een chemische reactie van vloeistof naar een vaste stof verandert. Epoxy is wel tweemaal zo sterk als beton en daarom zeer geschikt als ondergrond.

Welke kleuren zijn er mogelijk?

Alle Sikkens- en RAL-kleuren zijn leverbaar.

Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, behangen, glaszetten, vloercoatings en houtrotreparaties!

Contact

Wilhelminastraat 45
2991 BT Barendrecht

Tel: 0634141522 Frans Snoek
info@snoexschilderwerken.nl