06-34141522
06 34141522
info@snoexschilderwerken.nl
Wilhelminastraat 45, 2991 BT Barendrecht
Offerte aanvragen

Glaszetten

SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Wij staan voor kwaliteit

We leveren goed vakmanschap tegen een aantrekkelijke prijs. Ons goed opgeleide personeel hanteert de kwaliteitsnormen, gesteld door OnderhoudNL Garantie. We voldoen aan de kwaliteitsnormen gesteld door OnderhoudNL Garantie. Kiest u voor ons dan heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit en bent u voor lange tijd verzekerd van mooi schilder- en glaswerk.

We richten ons onder meer op Particulieren, Bedrijven en overheidsinstanties – Onderwijsinstellingen – Vereniging van Eigenaren.
Klantgericht en we zijn u snel van dienst
Gediplomeerde medewerkers
Aangesloten bij Onderhoud NL Garantie
Offerte aanvragen
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Onderhoudswerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden die wij uiteraard geheel naar uw wens uitvoeren. Wij denken graag met u mee opdat wij samen tot een mooi eindresultaat zullen komen.

Hieronder staat een selectie vermeld van de mogelijke timmerwerkzaamheden:

- Vervangen van houten kozijnen en ramen
- Afhangen van ramen en deuren
- Houtrotreparaties, laminaties en deelvervanging
- Vervangen van boeidelen
- Hang- en sluitwerk
- Gevelbetimmering
- Alle voorkomende timmerwerkzaamheden
Contact opnemen
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Soorten glas

Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden. U kant dan ook contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen zodat we samen met u tot een oplossing op maat kunnen komen.


SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Kwaliteit

Regelmatig houden wij ons bezig met het leveren en plaatsen van vele verschillende soorten glas. Glas wordt bij ons altijd geleverd en geplaatst volgens de NEN 3576 en plaatsingsnormen en NPR 3577 richtlijnen Daarnaast voldoen wij aan de OnderhoudNL kwaliteitsnormen. Dit betekent altijd correct geplaatst glas voorzien van garantie en hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn snel, vakkundig en werken professioneel.

Veelgestelde vragen over glaszetten

Wat is veiligheidsglas?

Onder veiligheidsglas verstaan we beglazing dat beschermt tegen letsel, doorvallen of beglazing dat ter beveiliging dient.

Hoe werkt zonwerend glas?

Door in een oven metaaloxiden toe te voegen kan glas zonwerend gemaakt worden. Het glas wordt namelijk minder doorzichtig door de metaaloxiden, hierdoor laat het ook minder zonlicht door.

Wat is gehard glas?

Gehard glas is veel sterker dan gewoon glas en het is ook bestand tegen grotere temperatuurverschillen. Als het breekt valt het in kleine korrels uit elkaar, dus je kunt je er niet ernstig aan verwonden.

Heeft glas altijd dezelfde kleur?

Nee, glas heeft niet altijd dezelfde kleur. Hier zijn verschillende redenen voor.
Het kleurverschil in het glas kan namelijk optreden, doordat de gebruikte grondstoffen op verschillende plaatsen gewonnen worden. Ook kan het komen door de folies, wat tussen het glas zit. Of door verschil in diktes, want hoe dikker het glas is, hoe donkerder de kleur is. Of het kan komen door later aangebrachte coatings op het glas.

Wat is de oorzaak van condensvorming aan de binnenzijde?

Condensvorming aan de binnenkant van het glas ontstaat bij enkele beglazing. Het vocht wat binnenshuis aanwezig is condenseert hierbij op de koude glasruit. Dit kunt u voorkomen door goed te ventileren, door bijvoorbeeld het raam open te zetten of door middel van ventilatieroosters.

Wat is de oorzaak van condensvorming aan de buitenzijde?

Vocht aan de buitenzijde komt ook voor, voornamelijk bij HR-beglazing. Doordat de HR-beglazing goed isoleert is de binnenzijde van het raam warm en blijft de buitenzijde koud. Het vocht wat dan van buitenaf komt slaat toe aan de buitenkant van het raam. Dit gebeurt vaak in de ochtend.

Kan ik krassen in het raam verwijderen?

Het is niet aan te bevelen om een kras zelf te verwijderen. Dit kunt u beter overlaten aan een deskundig bedrijf, zij kunnen dit verwijderen of verminderen door het glas te polijsten.

Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, behangen, glaszetten, vloercoatings en houtrotreparaties!

Contact

Wilhelminastraat 45
2991 BT Barendrecht

Tel: 0634141522 Frans Snoek
info@snoexschilderwerken.nl