06-34141522
06 34141522
info@snoexschilderwerken.nl
Wilhelminastraat 45, 2991 BT Barendrecht
Offerte aanvragen

Binnenschilder in Hoogvliet Rotterdam

SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Binnenschilder in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar een vakbekwame binnen schilder in regio Zuid-Holland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij leveren kwaliteit, service en garantie. Met een omvangrijk portfolio van uiteenlopende projecten garanderen wij binnen schilderwerk met een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je het verwacht. Én we garanderen dat je met plezier onze vakmensen in huis laat. Binnenschilder in Hoogvliet Rotterdam.

Het uitvoeren van goed binnen schilderwerk is een vak apart. Wij houden van dat vak. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in Zuid-Holland dat is onze specialiteit al jarenlang. Zowel het schilderwerk binnen als buitenom. Van prachtige oude herenhuizen en jaren dertig woningen tot de nieuwbouw woningen. Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we kwaliteit zoals het hoort. Kwaliteit die je vanzelfsprekend van ons verwacht. Jij wilt het allerbeste, wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk, maar altijd op een zorgeloze wijze.
Offerte aanvragen
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Buiten schilderwerkzaamheden

Moet het schilderwerk aan de buitenkant van je woning nodig opgeknapt worden? Weersomstandigheden zorgen ervoor dat iedere woning op zijn tijd wel onderhoud nodig heeft. Snoex Schilder & Onderhoudswerken staat in Zuid-Holland als buitenschilder voor je klaar.

Veel mensen schakelen te laat hulp in bij het onderhoud van het buitenschilderwerk. Het is van groot belang om je woning regelmatig te laten verzorgen door een buitenschilder. Dag in dag uit tasten neerslag, wind en andere weersomstandigheden de woning van buiten aan. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat hout en ander materiaal beschermd blijft. Het gaat bij een schilderklus dus niet alleen om uiterlijk vertoon. Slijtage die nu verwaarloosbaar lijkt kan later grote gevolgen hebben. Je minimaliseert met een opknapbeurt de kans op problemen zoals houtrot. Zorg dat je woning beschermd blijft. Zo staat het huis er altijd netjes bij en heb je langer plezier van je woning.
Contact opnemen
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Profiteer van een laag BTW-tarief

Voor schilder- en onderhoudswerk aan woningen ouder dan twee jaar geldt het btw-tarief van 9%. Zo wordt het inschakelen van een OnderhoudNL-bedrijf wel héél aantrekkelijk! Dit geldt trouwens het hele jaar door. Binnenschilder in Hoogvliet Rotterdam.
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN

Meerjarig onderhoud bespaart kosten

Omdat het onderhoud aan je huis periodiek terugkomt, bieden veel bedrijven een meerjaren-onderhoudssysteem aan. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door het bedrijf. Hiermee beheers je de onderhoudskosten en heb je budgetzekerheid voor de langere termijn. Bovendien is er één aanspreekpunt voor al het onderhoud: dat scheelt tijd en geld. Ook kom je niet voor negatieve verrassingen te staan. Zowel bouwkundig als financieel. Binnenschilder in Hoogvliet Rotterdam.
SNOEX SCHILDER & ONDERHOUDSWERKEN
Schilderwerk in de winter?
Bescherm je huis tegen slechte weersomstandigheden. Regen, wind en de zon hebben invloed op de kwaliteit van bijvoorbeeld je houten kozijnen en deuren. Op tijd je huis opknappen zorgt voor een gezonde staat van je woning en het ziet er veel mooier uit. Binnenschilder in Hoogvliet Rotterdam.
OnderhoudNL
Onderhoud kan heel goed in de winter
Profiteer van een laag BTW-tarief
Zou graag een afspraak maken
Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, behangen, glaszetten, vloercoatings en houtrotreparaties!

Contact

Wilhelminastraat 45
2991 BT Barendrecht

Tel: 0634141522 Frans Snoek
info@snoexschilderwerken.nl