Binnenschilder Zwijndrecht

Binnenschilder Zwijndrecht? Dan bent u bij SnoeX Schilderwerken aan het juiste adres! We zijn gevestigd in Barendrecht en zijn vooral werkzaam in Zuid-Holland, zoals bijvoorbeeld in: Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht etc. We werken voor zowel particulieren, bedrijven als woningbouwverenigingen.

Wij gebruiken alleen producten van topmerken in de schilders- branche, Sigma en Boonstoppel. Deze zijn duurzaam en bieden optimale bescherming op alle ondergronden. Dus Zekerheid en Garantie voor u en ons.

Binnenschilder Zwijndrecht

Snoexschilderwerken

We werken met 4 seizoenen onderhoudsprodukten, wat inhoud dat we het gehele jaar door kunnen werken zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Zolang het maar droog is en de temperatuur tussen de 0 ° en 30° celcius is. Voor de gevels gebruiken we een nieuwe technologie in latex, Sigmasoltec. Deze nanotechnologie zorgt voor een gladdere laag, waardoor er geen vuil aanhecht. De gevel blijft langer schoon, betere kleurbehoud en vuilafstotend. Dus kostenbesparend voor U.

Het Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van het voorwerk, hoe langer de verflaag optimaal beschermt op iedere ondergrond. Buiten werken we met Sigma S2U allure produkten, zodat we kwaliteit en garantie kunnenwaarborgen.

-Is uw huis ouder dan 2 jaar dan valt u in de 6% btw tarief
(ipv. 19%), wat u veel geld bespaart.

( zie sigma.nl voor de produkten uitleg )


Meerjarenonderhoudsplan

Kiest u voor ons, dan heeft u geen omkijken meer naar uw schilderwerk voor de buitenkant van uw onroerend goed. U komt automatisch in ons onderhoudsplansysteem als u dit wenst.

En wordt altijd vrijblijvend op de hoogte gehouden van uw onderhoudsprogramma.
Na de overschilderbeurt volgt in het 3e jaar een controle/ bijwerkbeurt en in het 6e jaar weer een overschilderbeurt.
Vraag uw schilder om eventuele uitleg.


Overschilderbeurt

Alle betreffende delen reinigen,ondeugdelijke verflagen verwijderen, geheel schuren,kaal hout gronden , scheuren/verbindingen afdichten, gaatjes dichten, schuren, geheel gronden en geheel aflakken.


Controle/ bijwerk beurt

Alle betreffende delen reinigen, het schilderwerk controleren op eventuele gebreken,alle liggende delen gronden en aflakken. zuid westkant krijgt extra aandacht.


Binnenschilder Zwijndrecht? Neem snel contact met ons op!

logo-snoex